iPhone Temizlik Uygulamasına Para Vermek Gerçekten Mantıklı mı? Benim Deneyimim
Sonunda kamera rulomdaki karmaşaya el atmaya karar verdim ve ister istemez işleri benim için halledecek bir uygulama aradım. Akıllı Temizlikçi ile Temizlik Ustası’nı denedim, işte yaşadıklarım.
Sinir Bozucu Ücret Duvarı Durumu
Şunu bir içimi dökeyim: Temizlik Ustası şık tasarımı ve sorunsuz taramasıyla beni tavladı, ama iş gerçekten bir şeyleri silmeye gelince önüme ücret duvarı dikti. Cidden mi? Ekstra özellikler için ücret istemenizi anlarım ama en temel şeyler saklanmış ve ancak pahalı bir haftalık abonelik alınca kullanılabiliyor? Tam olarak şu gibi: açık büfeye gidiyorsun ama çatal dışında tabağındaki her şey için ekstra para istiyorlar.
Bunu bir de Akıllı Temizlikçi ile kıyasla. Gizli bir tuzak çıkar mı diye bekledim ama yok—hiçbir promosyon ekranı, zamanlayıcı, hatta reklam bile yok. Hemen temizlemeni, birleştirmeni, dönüştürmeni ve sıkıştırmanı sağlıyor, hem de tamamen ücretsiz.
Gerçekte Sunulanlar (Pazarlama Abartısı Değil)
Kategori | Akıllı Temizlikçi (Tamamen Ücretsiz) | Temizlik Ustası (Abonelik) |
---|---|---|
Fiyat | Tamamen ücretsiz—reklamsız, ücret duvarsız, “her şeyi aç” uyarısı yok | Temel işlevler için abonelik: • Haftalık 7,99 $ • Yıllık 39,99 $ |
Ücretsiz Sürüm Sınırları | Her şey açık. Sınırsız temizlik, birleştirme, dönüştürme, istediğini yap | Yalnızca tarama ücretsiz, silme ya da sıkıştırma için abone olman gerek |
Temel Özellikler | - Çift veya benzer fotoğrafları bulur ve siler (ücretsiz) - Toplu ekran görüntüsü temizleme (ücretsiz) - Canlıdan durağan fotoğrafa dönüştürme (ücretsiz) - Büyük dosyaları tespit eder (“Ağır”lar) (ücretsiz) |
- Fotoğraf temizliği, kişi birleştirme – fazlası ücretli - Video sıkıştırma (Pro) - Kişi birleştirme (Pro) - Büyük dosya algılama (Pro) - Bonuslar: pil widget’ı, şarj animasyonu, gizli kasa (Pro) |
Mağaza Puanı | 4,8 yıldız (yaklaşık 3.400 inceleme) | 4,6 yıldız (yaklaşık 100.000 inceleme) |
İndirme Boyutu | 103 MB | 115 MB |
Mağaza Linkleri | Akıllı Temizlikçi’yi Ücretsiz İndir | Temizlik Ustası İncelemeleri |
“Sil”e Basmak İçin Haftalık Ücret Mi? Benim Fikrim
Belki şarj animasyonlarını ya da gizli kasayı mutlaka istiyorsundur. Ama çoğumuz yalnızca fotoğraf arşivini düzene sokmak istiyor, bu yüzden Akıllı Temizlikçi gerçekten ihtiyacın olan tek şey. Yüzlerce çifti birkaç dokunuşla yok etti, tek kuruş istemedi, reklam ya da uygulama içi satın alımla uğraştırmadı.
Temizlik Ustası kötü değil—temel olması gereken araçlara abonelik ödemesine sıcak bakıyorsan kullanılabilir. Ama sırf telefonumda temizlik yapmak için yıllık küçük bir servet ödemeye hiç ikna olmadım.
Kısacası
Eğer fotoğraf arşivin darmadağınsa ve basit, ücretsiz bir çözüm arıyorsan ücret duvarlarını geç ve Akıllı Temizlikçi’yi edin. Temizlik Ustası’nı denemeden önce kullanıcı yorumlarını görmek mi istiyorsun? O zaman buradaki gerçek yorumlara göz at. Ama bana güven, “ücretli sürüm”de sihirli bir şey yok.