Czy mogę otrzymać autentyczne opinie użytkowników na temat narzędzia Clever AI Humanizer?

Testuję narzędzie Clever AI Humanizer do przerabiania treści generowanych przez AI tak, aby brzmiały bardziej naturalnie, ale nie mam pewności, czy faktycznie poprawia czytelność i przechodzi testy wykrywania człowiek/AI. Bardzo zależy mi na szczerej opinii od osób, które go używały: czy zachowuje oryginalne znaczenie, unika oczywistych schematów AI i dobrze sprawdza się przy wpisach na bloga, esejach lub zleceniach dla klientów? Każde wady, zalety lub przykłady z praktyki pomogą mi zdecydować, czy nadal z niego korzystać, czy szukać alternatywy.

Clever AI Humanizer: Moje rzeczywiste doświadczenia, testy i wyniki

Przerabiam ostatnio każdy „darmowy AI humanizer”, jaki tylko znajdę, głównie z czystej samoobrony. Jedne są w porządku, inne to totalny śmietnik, a część jedzie na czyjejś nazwie. Więc oto, co wyszło z mojego dość brutalnego testu Clever AI Humanizer.

Strona, z której korzystałem: Clever AI Humanizer — Najlepszy w 100% darmowy humanizer
Z tego, co widzę, to jest ta właściwa i jedyna, którą warto wpisywać w przeglądarce.

O zamieszaniu z nazwą strony

Kilka osób napisało do mnie z pytaniem „jaki jest prawdziwy URL do Clever AI Humanizer?”, co wydało mi się dziwne, dopóki sam nie zacząłem widzieć łudząco podobnych stron i reklam Google na randomowe „humanizery” jadące na tych samych słowach kluczowych.

Ważny szczegół:
Z tego, co ustaliłem, Clever AI Humanizer nie ma żadnego planu premium, żadnych płatnych progów, żadnej ukrytej subskrypcji, która nagle pojawi się na wyciągu z banku po trzech tygodniach. Jeśli trafisz na stronę pod tą nazwą, która prosi o kartę – to nie jest to narzędzie.

Czyli tak, są ewidentnie pasożyty, które żerują na tej marce dla kliknięć.

Jak go testowałem (AI kontra AI)

Chciałem sprawdzić, co się stanie, gdy pójdę w pełne „robot na robota”, więc zrobiłem tak:

1. Poprosiłem ChatGPT 5.2, żeby napisał cały tekst o Clever AI Humanizer. Bez ludzkich poprawek. 100% AI.
  2. Ten surowy tekst z AI wkleiłem do Clever AI Humanizer.
  3. Wybrałem w narzędziu tryb „Simple Academic”.

Dlaczego akurat ten tryb? Bo to dziwny środek drogi:

• Trochę formalny, ale nie jak praca naukowa
  • Wystarczająco uporządkowany, żeby wyglądał „poważnie”
  • Wciąż ma brzmieć naturalnie

Z moich obserwacji właśnie taki pół-akademicki styl dość dobrze miesza detektory AI. Nie jest na tyle sztywny, żeby krzyczeć „model”, ani na tyle luźny, żeby jawnie wyglądał na sztucznie kombinowany.

Detektor AI 1: ZeroGPT

Pierwszy przystanek: ZeroGPT.

Nie traktuję go jako żadnego wyroczni. Ten sam detektor potrafił oznaczyć Konstytucję USA jako 100% AI, co powinno automatycznie wykluczyć go z poważnych rozmów. Ale jest jednym z najczęściej wyszukiwanych i ludzie nadal go używają, więc nadal włączam go do testów.

Wynik dla tekstu po przejściu przez Clever:
0% AI.

Czyli według ZeroGPT tekst wyglądał na całkowicie ludzki.

Detektor AI 2: GPTZero

Następny w kolejce: GPTZero.

Ten sam tekst wejściowy, ten sam wynik z Clever, inny detektor.

Wynik:
100% human, 0% AI.

Czyli dwa z najpopularniejszych detektorów wzruszyły ramionami i stwierdziły „tak, to napisał człowiek”.

Ale czy ten tekst jest w ogóle dobry?

Przejście przez detektory to jedno. Brzmienie jak realna osoba – drugie.

Widziałem sporo tekstów „zhumanizowanych”, które przechodzą detekcję, ale czytają się jak pijany podręcznik napisany przez pięć osób, które nigdy się nie spotkały.

Żeby sprawdzić jakość, wrzuciłem tekst z Clever z powrotem do ChatGPT 5.2 i poprosiłem o ocenę:

• Gramatyka: solidna
  • Styl (dla Simple Academic): niezły, ale nie idealny
  • Sugestia: wymaga ludzkiej redakcji

I szczerze mówiąc, to się spina. Każdy humanizer, który obiecuje „zero poprawek potrzebnych”, sprzedaje bajkę. Nadal potrzebujesz:

• Ludzkiego przejścia pod kątem jasności
  • Dopasowania tonu do odbiorcy
  • Sprawdzenia faktów

AI to punkt startowy, nie gotowa wersja do publikacji.

Testowanie wbudowanego „AI Writer”

Clever AI Humanizer ma też nowszy dodatek o nazwie AI Writer:
https://aihumanizer.net/plpl/ai-writer

Większość „humanizerów” wymaga, żebyś:

1. Wygenerował tekst gdzie indziej (ChatGPT, Claude itd.)
  2. Wkleił go do humanizera
  3. Liczył na cud

Tutaj można napisać i zhumanizować za jednym zamachem, co jest rzadkością. Powiedziałbym, że może 5% narzędzi w ogóle próbuje takiego podejścia.

Do testu ustawiłem:

• Styl: Casual
  • Temat: humanizacja AI, z uwzględnieniem Clever AI Humanizer
  • Celowo wprowadziłem błąd w promptcie, żeby zobaczyć, jak narzędzie go potraktuje.

Jedna rzecz, która mi się nie spodobała:
Poprosiłem o 300 słów, a ono po prostu… napisało, ile chciało. Poszło sporo ponad limit.

Jeśli proszę o 300, oczekuję czegoś bardzo bliskiego 300, a nie „długości na wyczucie”. To pierwszy wyraźny minus, na jaki trafiłem.

Wykrywanie AI dla tekstu z AI Writer

Potem wrzuciłem tekst z AI Writer do kilku detektorów:

• GPTZero: 0% AI
  • ZeroGPT: 0% AI / 100% human
  • Detektor QuillBot: 13% AI

To są naprawdę mocne wyniki, zwłaszcza jak na darmowe narzędzie.

Potem znowu poprosiłem ChatGPT 5.2, żeby ocenił tekst z AI Writer pod względem jakości. Werdykt w skrócie:

• Brzmi, jakby napisał go człowiek
  • Jest spójny, logiczny i wystarczająco naturalny do normalnego użycia

Czyli w tym sensie Clever zdołał:

• Pokonać trzy główne detektory, na których testowałem
  • I jednocześnie „oszukać” aktualny model LLM, który uznał tekst za ludzki

Szybkie porównanie z innymi humanizerami

Tak wypadł Clever na tle innych narzędzi, których używałem. „AI detector score” to w skrócie „jak bardzo AI to wygląda” średnio w testach – im niżej, tym lepiej.

Narzędzie Darmowe Wynik detekcji AI
⭐ Clever AI Humanizer Tak 6%
Grammarly AI Humanizer Tak 88%
UnAIMyText Tak 84%
Ahrefs AI Humanizer Tak 90%
Humanizer AI Pro Ograniczone 79%
Walter Writes AI Nie 18%
StealthGPT Nie 14%
Undetectable AI Nie 11%
WriteHuman AI Nie 16%
BypassGPT Ograniczone 22%

Na tej podstawie, jak na darmowe narzędzie, Clever wypadł lepiej niż:

• Grammarly AI Humanizer
  • UnAIMyText
  • Ahrefs AI Humanizer
  • Humanizer AI Pro

I minimalnie wyprzedził nawet niektóre płatne narzędzia, takie jak:

• Walter Writes AI
  • StealthGPT
  • Undetectable AI
  • WriteHuman AI
  • BypassGPT

Gdzie wciąż odstaje

To nie jest żadne cudowne, idealne rozwiązanie. Kilka rzeczy rzuciło mi się w oczy:

• Słaba kontrola nad długością tekstu
    Jeśli proszę o 300 słów, chcę ~300. To ma znaczenie przy pracach zaliczeniowych, zleceniach dla klientów, SEO itd.

• Zostają delikatne wzorce AI
    Nawet gdy detektory pokazują „0% AI”, czasem czuć ten znajomy rytm modelu. Trudno to opisać, ale jeśli dużo czytasz tekstów z AI, po prostu to rozpoznajesz.

• Nie zawsze zachowuje dokładnie pierwotną strukturę
    Czasem mocniej przestawia kolejność treści lub zmienia ujęcie niż byś chciał. Pewnie to właśnie pomaga mu „wyglądać ludzko”, ale nie jest idealne, jeśli potrzebujesz bardzo bliskiego parafrazowania.

Na plus:

• Gramatyka jest konsekwentnie mocna, na poziomie 8–9 na 10 według innych narzędzi i LLM-ów.
  • Tekst czyta się płynnie. Nie ma efektu „muszę wcisnąć tu synonim na siłę”.
  • Nie stosuje taniej sztuczki typu „dodam losowe literówki, żeby wyglądać ludzko”.

I dobrze, że tego nie robi. Narzędzia, które celowo generują wstawki w stylu „i tak musialem to zrobic” tylko po to, by oszukać detektory, może i przejdą testy, ale tekst wygląda potem jak pisany na szybko na telefonie.

Szerszy obraz: detektory kontra humanizery

Nawet w próbach, gdzie dostałem czyste 0 / 0 / 0 z głównych detektorów, tekst nie stawał się magicznie „lepszym pisaniem”. Był po prostu trudniejszy do oznaczenia jako AI. Pod spodem nadal bywa lekko „algorytmiczny”.

I w tym właśnie tkwi obecny cykl:

• Detektory się dostosowują
  • Humanizery się dostosowują
  • I tak w kółko

To klasyczna zabawa w kotka i myszkę, bez trwałego zwycięzcy.

Czy warto używać Clever AI Humanizer?

Jak na darmowe narzędzie:
Tak, to jedno z najmocniejszych, jakie testowałem.

Ale żadne narzędzie nie zwalnia z ludzkiej redakcji. Traktuj je jak filtr, nie jak ghostwritera.

Dodatkowe linki i wątek na Reddicie

Jeśli chcesz wejść głębiej w temat innych humanizerów i zobaczyć więcej screenów z detekcji, tutaj masz wątek, który zbiera kilka z nich z realnymi wynikami:

Zestawienie najlepszych AI humanizerów:

Bardziej skupiona dyskusja konkretnie o Clever:

Bawię się Clever AI Humanizer od kilku tygodni równolegle z kilkoma innymi narzędziami, więc oto moja opinia – bez zrzutów ekranu, tylko to, co faktycznie miało znaczenie w codziennym użyciu.

W skrócie: to narzędzie rzeczywiście pomaga z czytelnością i często przechodzi detektory, ale to nie jest magiczny „naciskasz guzik i stajesz się człowiekiem”.

Co mi się podoba, a na czym @mikeappsreviewer się specjalnie nie skupił:

1. Czytelność vs. „tekst wyglądający na AI”

• Gdy wklejam do niego surowy tekst z GPT i wybieram coś w stylu Simple Academic albo Neutral, efekt to:

• Krótsze zdania
      • Mniej powtarzających się sformułowań
      • Mniej spamowych przejść typu „Z drugiej strony / Podsumowując / Dodatkowo”
        Z perspektywy ludzkiego czytelnika tekst jest zazwyczaj łatwiejszy do przejrzenia. Brzmi bardziej jak coś, co napisała faktyczna osoba, która ma choć trochę porządku w głowie.
    • Gdzie się trochę nie zgadzam z Mike’iem: mam wrażenie, że ten „rytm AI” jest jednak bardziej stłumiony, niż on sugeruje, pod warunkiem że:

• Skrócisz tekst samodzielnie po przeróbce
      • Usuniesz przynajmniej jeden akapit waty
        Surowe wyjście z Clever nadal ma ten „zbyt kompletne, zbyt domknięte” vibe, ale 2–3 minuty przycinania sporo naprawiają.
  2. Zderzenie z rzeczywistością detekcji

Testowałem głównie na:

• GPTZero
    • ZeroGPT
    • Kilku losowych „uniwersyteckich” detektorach, z których znajomi wysyłali mi zrzuty

Mój schemat:

• Surowy GPT: często 70–95% AI
    • Po Clever AI Humanizer: zwykle 0–20% AI, czasem równe 0%

Ale:

• Długie, mocno ustrukturyzowane rzeczy (eseje, raporty) wciąż potrafią się wywalić. Clever bardzo pomaga, nie daje niewidzialności.
    • Detektory się zmieniają. Tekst, który tydzień temu miał „0% AI”, za miesiąc może już nie być tak bezpieczny. Nie opieraj się więc na jednym teście jako dowodzie czegokolwiek.
  3. Gdzie faktycznie poprawia tekst

• Treści blogowe, maile, opisy produktów:
      Sprawdza się bardzo dobrze. Czyta się to płynniej, mniej robotycznie i przechodzi większość detektorów, które sprawdzałem.
    • Teksty techniczne:
      Różnie. W większości zachowuje sens, ale czasem upraszcza rzeczy, których nie powinno się upraszczać. Trzeba naprawdę czytać linijka po linijce.
    • Akademickie / eseje:
      Sprawia, że brzmią bardziej ludzko, ale nauczyciel, który faktycznie uważnie czyta, dalej wyczuje, kiedy tok myślenia nie jest twój. To nie jest magiczne narzędzie do wstrzykiwania oryginalnych pomysłów.
  4. Co mnie irytowało

• Puchnięcie albo kurczenie długości:
      Gdy wklejam ok. 800 słów, czasem dostaję 950 albo 650. Da się z tym żyć, ale jeśli musisz trafić w konkretny limit słów, i tak skończysz na ręcznych poprawkach.
    • Dryf tonu:
      Gdy podaję mu swobodny, opiniotwórczy tekst, czasem „wygładza” osobowość. Brzmi to potem bezpiecznie i neutralnie. Może to pomagać przy detekcji, ale łatwo zabić własny styl, jeśli się nie pilnujesz.
    • Okazjonalne przesunięcia znaczenia:
      Kilka razy delikatnie zmienił akcent w argumentach. Nie że nagle jest nieprawdziwie, tylko… to już nie do końca to, co chciałem powiedzieć. Naprawdę nie da się tu odpuścić ponownego czytania.
  5. Czytelność vs. detekcja: trochę trzeba wybrać

Jeśli celuję w:

• Maksymalnie „niewykrywalny” tekst:
      Przepuszczam go przez Clever AI Humanizer, a potem:
      • Ucinam wstęp i zakończenie i piszę je sam
      • Wrzucam kilka bardzo „moich” zwrotów, nawet z drobnymi literówkami
        To zwykle mocno zbija wyniki detekcji.
    • Maksymalnie dobrą jakość pisania:
      Używam wyniku z Clever jako bazy i przepisuję 20–30% tekstu. Efekt to coś, pod czym faktycznie mógłbym się podpisać, a nie tylko coś, co prześlizgnęło się przez skaner.
  6. Praktyczna zasada z mojego użycia

• Dla samej czytelności: Tak, Clever AI Humanizer jest realnie pomocny, zwłaszcza gdy startujesz ze sztywnego tekstu z AI.
    • Dla paranoi na punkcie detektorów: Wyraźnie poprawia szanse, ale nie ma żadnej gwarancji i każdy, kto obiecuje „100% bezpieczeństwa”, po prostu cię okłamuje.
    • Dla czegokolwiek ważnego z twoim nazwiskiem albo oceną: Traktuj Clever jako narzędzie do szkicu, nie jako tarczę.

Jeśli twój dotychczasowy test to tylko „przepuść tekst przez Clever, wklej do detektora, zobacz wynik”, spróbuj tego zamiast tego:

1. Przepuść tekst z AI przez Clever AI Humanizer.
  2. Wydrukuj go albo przynajmniej przeczytaj z dala od ekranu przez 5 minut.
  3. Zaznacz:
    • Każde zdanie, którego nigdy byś tak nie powiedział
    • Każdy akapit, przy którym odpływasz myślami
  4. Przepisz tylko te fragmenty własnymi słowami.

Zachowasz korzyści pod kątem detekcji i dostaniesz coś, co brzmi znacznie bardziej po ludzku niż surowy GPT albo surowy Clever.

Więc jako darmowe narzędzie Clever AI Humanizer jest wart trzymania w arsenale, zwłaszcza jeśli najbardziej zależy ci na „czy to brzmi mniej robotycznie?” i „czy przynajmniej nie wywalę każdego prostego detektora w internecie”. Tylko nie traktuj go jak magicznej peleryny niewidki.

Krótka odpowiedź: tak, pomaga, ale tylko jeśli używasz go świadomie, a nie jak magicznego przycisku „napraw AI”.

Korzystam z bardzo podobnego setupu do tego, co opisali @mikeappsreviewer i @shizuka, ale mniej interesują mnie screeny z detectorów, a bardziej to, jak narzędzie zachowuje się w prawdziwych workflowach:

1. Czytelność w realnym użyciu

Tam, gdzie Clever AI Humanizer naprawdę się u mnie sprawdza:

• Zamiana sztywnego „korpo GPT” na coś normalnego do:
    • maili outreachowych
    • prostych wpisów blogowych
    • stron FAQ
  • Obcina napuchnięte, kręcące się w kółko zdania i zabija większość spamu typu „Ponadto / Dodatkowo / Podsumowując”.
  • Pod względem samej czytelności jest zazwyczaj lepszy niż surowy tekst z modelu.

Gdzie trochę się z nimi nie zgadzam: nie uważam, że Clever magicznie zabija „zapach AI” sam z siebie. Jeśli przeczytam cały artykuł na 1000 słów bezpośrednio z Clevera, nadal czuję, że nie pisał tego człowiek, który po prostu „leci z głowy”. Jest gładszy, ale wciąż zbyt równo „opakowany”.

2. Detektory w praktyce, a nie w teorii

Testuję to mniej „laboratoryjnie” niż @mikeappsreviewer. Mój schemat wyglądał tak:

• Dłuższe treści (1200+ słów, struktura z nagłówkami):

• Surowy GPT: często oznaczany jako mocno AI w szkolnych / firmowych detectorach.
    • Po Cleverze: często spada do „mieszane” albo „prawdopodobnie człowiek”, ale nie zawsze „0% AI”.
      Czyli zmniejsza ryzyko, ale go nie usuwa.
  • Krótkie treści (maile, krótkie opisy, podpisy w social mediach):

• Tekst po Cleverze prawie zawsze przechodzi przez detektory, które ludzie na niego rzucają.
    • Jeśli poprawię 2–3 zdania swoim własnym głosem, jeszcze nigdy nie widziałem, żeby coś takiego zostało oflagowane.

Więc tak, zdecydowanie poprawia szanse. Kto mówi „gwarantowana niewykrywalność”, ten albo kłamie, albo nigdy porządnie nie testował.

3. Gdzie faktycznie zawodzi

Rzeczy, które mnie wkurzają:

• Subtelne przesunięcia znaczenia
    Czasem parafrazuje w sposób, który lekko zmienia akcent. Jeśli robisz coś faktograficznego, prawnego albo technicznego, musisz przeczytać wszystko od deski do deski. Bez przeskakiwania.

• Spłaszczanie tonu
    Jeśli twoje oryginalne zdanie ma wyrazisty charakter, Clever często szlifuje je w stronę „bezpiecznego człowieka z LinkedIna”. To świetne dla detektorów, ale kiepskie, jeśli chcesz brzmieć jak… ty.

• Przestawianie struktury
    Czasem przearanżuje fragmenty mocniej, niż bym chciał. Może to pomaga detectorom, ale jest męczące, jeśli miałeś bardzo konkretny flow.

4. Jak z niego korzystam, żeby to miało sens

Jeśli pytasz, czy „Clever AI Humanizer faktycznie poprawia mój tekst”, spróbuj tego schematu zamiast jednorazowego „wrzuć → przepuść → nadzieja”:

1. Wygeneruj tekst swoim zwykłym AI.
  2. Przepuść go przez Clevera w trybie mniej formalnym, niż ci się wydaje, że potrzebujesz.
  3. Potem:
    • Wytnij jeden akapit wstępu
    • Wytnij jeden akapit zakończenia
    • Przepisz od 3 do 5 zdań tak, jakbyś pisał do kumpla o tym temacie
  4. Dopiero wtedy sprawdź wykrywalność.

Kiedy tak robię, dostaję:

• Tekst, który człowiek może normalnie przeczytać, nie zasypiając.
  • Wyniki detectorów znacząco niższe niż przy surowym AI albo samym Cleverze.
  • Coś, pod czym nie wstydzę się podpisać swoim nazwiskiem.

5. Odpowiedź na twoje pytanie wprost

• Czytelność: Tak, Clever AI Humanizer zazwyczaj ją poprawia w porównaniu z czystym outputem AI, zwłaszcza przy ogólnych treściach webowych i mailach.
  • Detektory: Często pomaga przejść lub przynajmniej wyglądać na „mieszane” zamiast „oczywiste AI”, ale nie jest tarczą i nigdy nie będzie w 100% bezpieczny.
  • Nakład pracy: Jeśli jesteś gotów poświęcić 3–5 minut na szybkie ludzkie przejrzenie po Cleverze, kombinacja jest solidna. Jeśli chcesz tylko „wklej → kliknij → zrobione”, nadal skończysz z tekstem, który dla kogoś, kto naprawdę czyta, będzie wyglądał na AI.

Jeśli oczekujesz „darmowego narzędzia, które daje sensowny punkt wyjścia, mniej drewniany i bardziej podatny na przejście przez detektory”, Clever AI Humanizer jest szczerze jednym z nielicznych wartych trzymania w toolboxie. Jeśli liczysz na „wcisnę guzik i dostanę gwarantowanie ludzkie wypracowanie”, to będziesz rozczarowany niezależnie od tego, jakiego narzędzia użyjesz.

Krótko: działa, ale tylko jako jeden element układanki.

Tak podzieliłbym Clever AI Humanizer, bez powtarzania tego, co @shizuka, @caminantenocturno i @mikeappsreviewer już szczegółowo przetestowali.

Do czego faktycznie się nadaje

Zalety

• Bardzo mało „sztucznie wyglądających” wzorców w porównaniu z surowym tekstem z modelu, szczególnie przy:
    • wpisach na blog
    • tekstach mailowych
    • podstawowych treściach SEO
  • Zwykle lepsza czytelność: mniej powtórzeń, płynniejsze przejścia, mniej sztywnego, nadętego stylu.
  • Kilka gotowych ustawień tonu pomaga zbliżyć tekst do „normalnej osoby”, a nie korporacyjnego robota.
  • Nie opiera się na sztucznych literówkach ani błędach gramatycznych, więc tekst nadal wygląda profesjonalnie.
  • Darmowy dostęp sprawia, że nadaje się do codziennego użycia, a nie tylko jednorazowych testów.

Gdzie wciąż potrafi zaszkodzić

Wady

• Przesunięcia znaczenia: przy precyzyjnych tematach (finanse, prawo, wysoko wyspecjalizowane zagadnienia) zdarza mu się łagodzić lub zmieniać niuanse. Nie da się pominąć ręcznego przeczytania całości.
  • Wygładzanie stylu: jeśli Twój szkic ma wyrazisty charakter, Clever AI Humanizer ma tendencję do jego neutralizowania. Świetny do treści ogólnych, gorzej przy silnej marce osobistej.
  • Ingerencja w strukturę: akapity czasem są przestawiane w sposób, który może popsuć starannie zaplanowany tok argumentacji.
  • Zyski w detektorach są niespójne przy bardzo długich lub mocno szablonowych tekstach, jak raporty laboratoryjne czy eseje akademickie. Pomaga, ale nadal możesz zostać oznaczony, w zależności od użytego narzędzia.

Jak jego „feeling” wypada wobec opinii innych

• Jest mi bliżej do @caminantenocturno: w dłuższych tekstach nadal czuję „AI-ową gładkość”, nawet po przepuszczeniu przez Clever AI Humanizer. Jest lepiej niż przy surowym tekście z modelu, ale to nie jest magicznie nie do odróżnienia od znudzonego człowieka pracującego pod presją terminu.
  • Trochę inaczej niż @mikeappsreviewer, nie przywiązywałbym się obsesyjnie do idealnego 0 procent w każdym detektorze. Z mojego doświadczenia mieszanka:
    • Clever AI Humanizer
    • kilku celowych przeróbek zdań we własnym stylu
    • i jednego–dwóch osobistych przykładów lub anegdot
      daje więcej dla czytelności i wiarygodności niż pogoń za idealnymi wynikami.

Jeśli Twoim celem jest „czytelne + bezpieczniejsze pod kątem detektorów”

Używaj Clever AI Humanizer jako:

• od-robotyzera dla szkiców z AI, szczególnie do treści webowych i mailowych
  • pierwszego przejścia przed wprowadzeniem własnego tonu, przykładów i drobnych poprawek

Jeśli Twoim celem jest „zamienić czysty tekst z AI w coś całkowicie niewykrywalnego bez kiwnięcia palcem”, żadne narzędzie, w tym Clever AI Humanizer, nie zrobi tego niezawodnie.

Więc tak, warto mieć go w swoim zestawie. Tylko traktuj go jako mocny filtr, a nie przycisk „gotowy produkt”.