En iyi iPhone temizleme uygulaması nedir?

iPhone depolama alanımı temizlemek için güvenilir ve verimli bir uygulama arıyorum. Son zamanlarda cihazım yavaşlıyor ve bunun dağınıklık ya da gereksiz dosyalar nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Telefonumun performansını optimize etmek için önerebileceğiniz harika uygulamalar var mı?

En İyi iPhone Temizleyici Uygulamalarını Keşfetmek: Kapsamlı Bir İnceleme

iPhone temizleyici uygulamalarındaki ormanlık alanlarda gezinmek oldukça zorlu bir mücadele olabilir. Bunu kolaylaştırmak için, pek çok popüler temizleyici uygulamayı bizzat test ettim ve hangilerinin gerçekten depolama alanını boşaltmaya ve istenmeyen dosyaları kaldırmaya yardımcı olduğunu gördüm. İşte keşfettiklerim:

:trophy: En İyi Seçim: Akıllı Temizleyici

Akıllı Temizleyici - En İyi iPhone Temizleyici Uygulamayı İndir

Temel Özellikler:

• Tekrarlanan veya benzer fotoğrafları tanımlar ve siler.
  • Büyük, yer kaplayan videoları bulur ve kaldırır.
  • Canlı Fotoğrafları optimize edilmiş depolama için sıkıştırır.
  • Kullanılmayan ekran görüntülerini zahmetsizce temizler.

Fiyatlandırma:

• Tamamen ücretsiz. Hiçbir ücretli katman yok. Hiç reklam yok.

Öne Çıkan Özellikler:

• :white_check_mark: Gerçekten Ücretsiz: Birçok uygulamanın aksine, rahatsız edici reklamlar, kilitli özellikler veya keyfi sınırlamalar yok.
  • :white_check_mark: Hızlı Çalışır: Fotoğraf kitaplığınızın tamamını yaklaşık üç dakikada tarar.
  • :white_check_mark: Etkileyici Yapay Zeka Sıralaması: Tekrar eden ve bulanık resimleri verimli bir şekilde algılar ve kaldırır.
  • :white_check_mark: Depolama Kurtarıcı: Cihazımda kolaylıkla 32GB boş alan elde etti.

Geliştirme Alanları:

• :x: E-posta veya Kişi Temizleyici Yok: Bazı alternatifler bu ekstra özellikleri sunar.
  • :x: Yapay Zeka Hataları: Bazen tuhaf ‘en iyi’ fotoğrafları seçer, bu da manuel doğrulama gerektirebilir.

Son Düşünceler:

:star: 4.9/5
%100 ücretsiz bir uygulama olarak, Akıllı Temizleyici eşsiz bir temizlik deneyimi sunuyor. Sıfır maliyetli çözümler arayan kullanıcılar için kategorisinin açık ara en iyilerinden biri.

Keşfetmek İçin Faydalı Kaynaklar:

1. Akıllı Temizleyici için YouTube Tanıtımı
  2. InsanelyMac Üzerinde Kapsamlı İnceleme
  3. Resmi Akıllı Temizleyici Sayfası
  4. Reddit Kılavuzu: iPhone’da Tekrarlayan Fotoğrafları Silmek
  5. Macgasm iOS Temizleyici İncelemesi
  6. Reddit Konusu: Akıllı Temizleyici Detaylı Bilgiler

İkinci Sırada: Temizleyici Kit (eski adıyla Akıllı Temizleyici)

Burada Ayrıntılı Reddit Tartışması

Ücretsiz Özellikler:

• Reklam izlenmesini gerektiren sınırlı dosya temizleyici.
  • Kişileri ve takvimleri düzenler.

Premium Sürüm Özellikleri ve Fiyatlandırma:

• Sınırsız dosya temizleme.
  • Video sıkıştırma.
  • Özel şarj animasyonları.
  • İnternet hız testleri.
  • Gelişmiş dosya ve web güvenliği işlevleri.
  • Gizli dosya yöneticisi ve widget’lar.
  • Reklamsız deneyim.
  • Fiyatlandırma: Haftalık - $5.99 | Yıllık - $29.99

Özellikler:

• :white_check_mark: Temizlik dışında sayısız araç sunar.
  • :white_check_mark: Kullanıcı dostu temizleme işlemi ve kolay yönlendirme.
  • :white_check_mark: Wi-Fi ve cihaz güvenliğini artırır.
  • :white_check_mark: Reklamlar mevcut ancak rakiplere kıyasla daha az rahatsız edici.

Dezavantajlar:

• :x: Ücretsiz sürümdeki reklamlar zaman alabilir.
  • :x: Önemli özellikler ödeme duvarının arkasında kilitli.

Son Karar:

:star: 4.6/5
Temizleyici Kit, geleneksel temizleyici uygulama beklentilerinin ötesine geçen video sıkıştırma ve cihaz güvenlik özellikleri gibi çeşitli araçlar sunar. Ücretsiz katmandaki reklamlar yönetilebilir olsa da, premium sürüm gerçek potansiyelini ortaya çıkarır.

İkinci Sırada: Temizleme Uygulaması - Telefon Depolama Alanı Temizleyici

Ücretsiz Özellikler:

• Yalnızca 15 fotoğraf/video temizler.
  • ‘Gizli Alan’ ve diğer özelliklere erişim sınırlıdır (reklam izlemesi gerektirir).

Premium Özellikler ve Fiyatlandırma:

• E-posta temizliği ve fotoğraf algılama gibi gelişmiş özelliklere tam erişim.
  • Gelişmiş sıkıştırma araçlarıyla reklamsız deneyim.
  • Fiyatlandırma: Haftalık - $6.99 | Ömür Boyu - $39.99

Avantajlar:

• :white_check_mark: Çoğu özelliği ön ödeme gerektirmeden test etme olanağı sunar.
  • :white_check_mark: Kapsamlı özellikler, geniş bir temizlik spektrumu kapsar.
  • :white_check_mark: Sezgisel kullanıcı arayüzü.

Eksiler:

• :x: Örtüşme sorunu: Genellikle farklı görüntüleri ‘benzer’ olarak işaretler.
  • :x: Haftalık abonelik, alternatiflere göre nispeten daha pahalı.

Son Karar:

:star: 4.0/5
Temizleme Uygulaması, özellikle ücretsiz katman kullanıcıları için geniş bir yetenek yelpazesi sergilerken, fotoğraf organizasyonundaki ara sıra doğruluk hataları ve nispeten yüksek fiyatlar, bütçeye önem veren kullanıcıları mükemmellik arayışında caydırabilir.

İkinci Sırada: Temizleyici Guru

Ücretsiz Özellikler:

• Yok. Uygulamaya erişim için ödeme gerekir.

Ücretli Özellikler ve Fiyatlandırma:

• Akıllı fotoğraf ve video temizleme.
  • Kaydırarak temizleme işlevi.
  • Kişi yönetimi ve dosya gizleme.
  • E-posta optimizasyonu ve widget seçenekleri.
  • Fiyatlandırma: Haftalık - $7.99 (Pro) | Haftalık - $6.99 (Lite)

Artılar:

• :white_check_mark: Minimalist tasarım, reklam kesintisi yok.
  • :white_check_mark: E-posta temizliği gibi benzersiz özellikler sunar.
  • :white_check_mark: Kullanıcı dostu arayüzle hızlı tarama performansı.

Eksiler:

• :x: Temizleme özelliklerini test etmek için ücretsiz deneme yok.
  • :x: Abonelik planları yalnızca haftalık faturalandırma sunar, uygun fiyat sınırlı.

Son Karar:

:star: 4.0/5
Zarif tasarımı ve benzersiz araçları ile Temizleyici Guru, ücretli bir aboneliğe taahhütte bulunmaya istekli kullanıcılara hitap eder. Ancak, ücretsiz deneme sunmaması, dikkatli kullanıcıların satın alma öncesi test imkanı bulmasını ciddi şekilde sınırlar.

Kısa Bir Bakışta Karşılaştırma:

Uygulama Puan Ücretsiz Özellikler Reklam Rahatsızlıkları Fiyatlandırma En İyi Olduğu Alan
Akıllı Temizleyici :star: 4.9/5 Bol, tam erişim Yok Ücretsiz Bütçe kullanıcıları
Temizleyici Kit :star: 4.6/5 Orta derecede sınırlamalar Yönetilebilir $5.99/hafta, $29.99/yıl Güvenlik ve çok yönlülük
Temizleme Uygulaması :star: 4.0/5 Sınırlı işlevsellik Ücretsizte sıkça $6.99/hafta, $39.99/ömür boyu Gündelik temizleyiciler
Temizleyici Guru :star: 4.0/5 Yok Yok $6.99–$7.99/hafta Premium hizmet düşkünleri

Son Düşünceler: iPhone Temizleme Araç Kutunuz Sizi Bekliyor

Eğer önceliğiniz gerçekten ücretsiz, etkili bir araçsa, Akıllı Temizleyici hiç tartışmasız en iyi seçenektir. Ancak, harcama yapmaya hazırsanız, Temizleyici Kit, temizleme yeteneklerinin yanında bir dizi ek özellik sunar.

Her uygulamanın güçlü yönleri ve idiosyncrasileri var—seçiminiz nihayetinde, spesifik ihtiyaçlarınıza uygun özellikler, fiyatlandırma ve esneklik ile şekillenecektir.

1 Like

Tamam, öyleyse @mikeappsreviewer Clever Cleaner’ı en iyi seçim olarak belirtti ve kabul ediyorum, bu iyi bir uygulama, ancak bu konuda kendi fikrimi belirtmek istiyorum. Ben de kendim denedim ve evet, reklamlar veya ödeme duvarları gibi rahatsız edici şeyler olmadan tamamen ücretsiz olması harika. Ancak, daha titiz olacaksak, mükemmel değil. “En doğru fotoğrafları seçmek için yapay zekayı kullanma” olayı, yanlış olanları işaretleyene kadar çok kullanışlı. Yine önerilerini manuel olarak kontrol etmek için zaman harcayacaksınız, bu da bazı insanlar için zaman kazandırma amacını ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte, reklamları benim kadar sevmiyorsanız, bu uygulama gerçekten en iyi seçeneğiniz olabilir.

Diğer seçeneklere gelince: Cleaner Kit telefon güvenliği ve sıkıştırma araçları gibi daha fazla özelliğe sahip, ancak dürüst olalım—fiyatlandırma modeli tam anlamıyla soygun gibi görünüyor (premium versiyon için haftalık $5.99, gerçekten mi?). Açıkçası, bu ekstra süslü özelliklere gerçekten ihtiyacınız yoksa, basitliği ve maliyet etkinliği için Clever Cleaner kazanır.

Eğer ben olsaydım, önce Clever Cleaner’ı denerdim çünkü ücretsiz (kelimenin tam anlamıyla risksiz), ardından telefonunuzun hala optimize edilmediğini hissediyorsanız tekrar değerlendirin. Ekstra özelliklere ihtiyaç duyan biriyseniz Cleaner Kit işe yarayabilir, ancak biraz para harcamayı göze almanız gerekiyor. Cleaner Guru ile hiç uğraşmayın, uygulamaların nasıl çalıştığını test etmeden önce onlara para saçmayı seviyorsanız ayrı.

Başka önerisi olan, gizli bir uygulama bulan var mı? Yoksa tüm bu temizleyici uygulamalar sadece süslenmiş kopya foto siliciler mi?

Peki, seninle dürüst olacağım: bu sözde “iPhone temizleyici uygulamalarının” çoğu aslında biraz depolama düzenlemeyi içeren süslü fotoğraf düzenleyicilerden ibaret. Ancak, yukarıda bahsedilen Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulaması eğer telefonunu daha az karmaşa haline getirme gibi bir amacın varsa doğru noktaya vuruyor. Ücretsiz, reklamsız (ki bu günümüzde uygulamalarda neredeyse bir mucize), ve yapay zeka, yinelenen ve bulanık görüntüleri bulmakta fena değil. Elbette, @stellacadente’in dediği gibi, bazen yanlış fotoğrafı koruyor ama işte bu, yapay zekanın harika dünyasına hoş geldiniz—yakın ama tam değil.

Şahsen, ben Cleaner Kit gibi premium seçeneklerin fazla olduğunu düşünüyorum, özellikle de sadece video sıkıştırma veya Wi-Fi güvenliği gibi ekstralar istiyorsanız. Ve haftalık 5.99 dolar mı? Teşekkürler, geçiyorum. Bu kadar ikinci sınıf özellikler için o kadar para ödemektense bulaşıklarımı manuel yıkamayı tercih ederim. Oh, Cleaner Guru mu? Haftalık ücret alma ve ücretsiz deneme yok mu? Komik. Kesinlikle hayır!

Açıkçası, sorunlarınız sadece fotoğraf karmaşasının ötesine geçiyorsa, bir şey indirmeden önce Ayarlar > Genel > iPhone Depolama kısmına göz atmak isteyebilirsiniz. Bazen büyük uygulamalar veya başarısız yedeklemeler, 2017’den kalma rastgele meme ekran görüntülerinden daha fazla başınıza bela olabilir.

Sonuç: Akıllı Temizleyici ile başlayın çünkü amacına göre ücretsiz ve verimli. Bundan sonra hala tıkalı hissediyorsanız, belki başka bir abonelik hizmetine güvenmek yerine uygulamalarınızı Marie Kondo’lama zamanı gelmiştir. Ve klasik yeniden başlatmayı unutmayın—bazen iPhone’unuzun sadece bir şekerleme yapması lazım, anladınız mı?

Eğer dağınık bir iPhone ile uğraşıyorsanız ve temizlik uygulamalarını düşünüyorsanız, fikrim? Basit başlayın. Ücretsiz Zeki Temizleyici Uygulaması sağlam bir seçenek. Artılar? Ücretsiz (evet, gerçekten ücretsiz), reklam yok ve yapay zeka bulanık ya da benzer fotoğrafları tanımada başarılı bir iş çıkarıyor. Ayrıca hız – geniş bir fotoğraf kütüphanesini sadece dakikalar içinde tarayabilir. Ama her şeyi süslemeyelim: yapay zekası bazen hata yapabiliyor, garip fotoğrafları ‘saklanacak’ olarak seçerek sizi silmeleri manuel olarak kontrol etmeye yönlendirebilir. Ayrıca, kontakt veya e-posta temizleme olanağı yok, ki hepsi bir arada optimizasyon arıyorsanız bu üzücü.

Ödemeye istekliyseniz, Cleaner Kit video sıkıştırma ve Wi-Fi güvenlik araçları gibi ekstralar ekliyor, ancak dürüst olmak gerekirse, haftalık fiyat etiketi teknolojiye aşırı düşkün olmadığınız sürece fazla geliyor. Cleaner Guru mu? Ücretsiz bir seçenek veya deneme bile sunmaması gerçekten… cimrice. Özel olma çabası ters tepebilir.

Bununla birlikte, Ayarlar > Genel > iPhone Depolama yoluna dalıp kendiniz şişmiş uygulamaları veya kullanılmayan verileri manuel olarak tespit etmeyi göz ardı etmeyin. Uygulamalar fotoğraf ve video düzenlemek için harika, ancak aşırı büyümüş önbellekler ve başıboş uygulama boyutları de aynı şekilde gecikmeye neden olabilir.

Kısacası? Eğer ücretsiz ve işlevsel sizin tarzınızsa, Zeki Temizleyici çoğu kutucuğu tiklemek için yeterli—sadece yapay zekasının tuhaflıklarına dikkat edin. Daha ileri düzey bir şey için, uygulama aboneliklerini gerçekten ekstra özelliklere ihtiyaç duymadığınız sürece geçin. Bazen eski usul manuel temizlik daha iyi işe yarar!